BEMOG wint met plan Kloppend Hart

BEMOG heeft met plan Kloppend Hart volgens de gemeente Alphen aan den Rijn het beste plan ontwikkeld voor de laatste invulling van de wijk Kerk en Zanen. Het projectteam dat de prijs heeft gewonnen bestaat uit VVKH Architecten, Luc Bos Stedenbouwkundigen en de duurzaamheidsadviseurs van DWA.

Voor deze locatie is een duurzaam plan ontwikkeld (nul op de meter), dat binnen de omgeving past. Het ‘Puur Wonen’ concept bestaat uit 40 terrasappartementen, 20 waterwoningen, 16 geschakelde villa’s en een parkeervoorziening onder de woningen. De randbebouwing met de geschakelde waterwoningen en de 2 appartementengebouwen vormt de groene begrenzing van het polderlandschap van het Groene Hart. Het groen van de polder wordt visueel doorgetrokken in de bebouwing door elk appartement een individuele (terras)tuin te geven. Deze terrasborders worden bij oplevering voorzien van planten en een irrigatiesysteem om het groene beeld te garanderen. De geschakelde villa’s worden gevarieerd gepositioneerd en zullen naar klantwens worden aangepast.

BEMOG start nu met de verdere ontwikkeling van het project en verwacht te kunnen starten met de verkoop in de eerste helft van 2018.

 

Meer nieuws

Ontwikkeling & realisatie

Bemog Projektontwikkeling B.V.
Saturnusstraat 60 - U.29
2516 AH Den Haag
T. 070 870 18 95
denhaag@bemog.nl
www.bemog.nl

Verkoop & informatie

Koppes Makelaardij B.V.
Julianastraat 133
2405 CG Alphen aan den Rijn
T. 0172 - 43 45 61
nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl
www.koppesmakelaardij.nl