Grote belangstelling tijdens de start verkoop!

Onder grote belangstelling zijn op zaterdag 14 juli de gasloze en energieneutrale waterwoningen en villa’s van Kloppend Hart in verkoop gegaan. Uit uw reacties en vragen maken wij op, dat men enthousiast is over het project en zeer geïnteresseerd is in de duurzame aspecten van Kloppend Hart. Gedurende de start verkoop zijn al meerdere inschrijvingen gedaan.

Bent u niet in de gelegenheid geweest om afgelopen zaterdag de Woonwinkel van Koppes Makelaardij te bezoeken? Geen paniek, gedurende de maanden juli en augustus kunt u in de Woonwinkel van Koppes Makelaardij de uitgebreide prospectus in ontvangst nemen en uzelf inschrijven voor een van de waterwoningen of villa’s. U kunt uw belangstelling ook kenbaar maken door even te bellen of te mailen naar nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl

Meer nieuws

Ontwikkeling & realisatie

Bemog Projektontwikkeling B.V.
Saturnusstraat 60 - U.29
2516 AH Den Haag
T. 070 870 18 95
denhaag@bemog.nl
www.bemog.nl

Verkoop & informatie

Koppes Makelaardij B.V.
Julianastraat 133
2405 CG Alphen aan den Rijn
T. 0172 - 43 45 61
nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl
www.koppesmakelaardij.nl