Start bouw

BM Wonen B.V. is gestart met de voorbereidingen ten behoeve van de bouw. Zij houden kopers op de hoogte wanneer de definitieve bouw aanvangt. Volgens de huidige planning zal er eind februari/begin maart 2019 met de bouw worden begonnen van de villa’s en appartementen. Voor de waterwoningen is de verwachting  dat de start van de bouw in de zomer van 2019 zal plaatsvinden.

Er zijn van elk type; waterwoningen, villa’s en appartementen nog enkele woningen beschikbaar. Een indicatie van de beschikbaarheid vindt u op deze website, voor zekerheid neemt u contact op met Koppes Makelaardij.

Meer nieuws

Ontwikkeling & realisatie

Bemog Projektontwikkeling B.V.
Saturnusstraat 60 - U.29
2516 AH Den Haag
T. 070 870 18 95
denhaag@bemog.nl
www.bemog.nl

Verkoop & informatie

Koppes Makelaardij B.V.
Julianastraat 133
2405 CG Alphen aan den Rijn
T. 0172 - 43 45 61
nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl
www.koppesmakelaardij.nl